Meteen naar de inhoud
Home » Beer in a Box bier adventskalender 2021

Beer in a Box bier adventskalender 2021

  • door

De Beer brengt dit jaar voor het eerst zijn eerste bier adventskalender uit. Ze beloven 24 exclusief gebrouwen bieren van 24 verschillende brouwerijen. 24 chocolaatjes en 24 gegarandeerde nieuw check-ins.

Ze hebben 3 verschillende varianten.

De Exclusive Edition

In de Exclusive Edition zitten 24 unieke bieren die nog nooit eerder zijn uitgebracht. Deze zijn door 24 speciaalbier brouwerijen uit Nederland gebrouwen. Naast de bieren vind je 24 chocolaatjes en 24 kerstboodschappen van de brouwers die jou gaan vertellen wat voor bier je nou precies in je handen hebt.

Wat voor biersoorten?

Een kleine greep bierstijlen die je kan verwachten in de Exclusive Edition: Zwaar Winter Lager, Scottish Ale, Dunkelweizen, Pastry Stout, NEIPA, Imperial Pilsener, Quadrupel, Infused Quadrupel, CassisStout, Barley Brettune, Barleywine, Rauch Marzen, NorthWest IPA, Koffiestout op bourbonvat, IPA en Red Lager.

Benieuwd welke brouwers meer doen?

De Discover Edition Mixed

Dit is een adventskalender vol met unieke speciaalbieren die je niet in de supermarkt kan vinden. Deze zijn niet exclusief gebrouwen. Denk aan stijlen als blond, tripel tot aan porter en stout bieren. Je zit de December maand met de Discover Edition Mixed helemaal geramd. Net zo leuk. 24 chocolaatjes + de leukste adventskalender plaat der adventskalender platen.

De Discover Edition Subtiel

Dit is een adventskalender vol met unieke speciaalbieren die je niet in de supermarkt kan vinden. Deze zijn niet exclusief gebrouwen. Denk aan stijlen als blond, tripel, saison. Je zit de December maand met de Discover Edition Subtiel helemaal geramd. Net zo leuk. 24 chocolaatjes + de leukste adventskalender plaat der adventskalender platen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *