Meteen naar de inhoud
Home » Beyond Beer advent calendar 2021

Beyond Beer advent calendar 2021

  • door

Beyond Beer is een Duitse webshop die ook naar Nederland verzend en een flink aanbod heeft aan speciaalbier. Beyond Beer heeft  2 varianten: de ‘gewone’ en ‘de special limited beer geek edition’ bier adventskalender. In deze laatste zitten bieren die enkel in deze kalender zitten, allerlei stijlen én namen als Lervig, Northern Monk, Amundsen, Omnipollo en meer.

De ‘gewone’ bier adventskalender vind ik weinig gevarieerd. De bier selectie van deze bier adventskalender is van te voren al bekend en bevat voornamelijk lichte bieren als Pils, Pale Ales en Lagers. Op zich niet heel verrrassend, omdat de box laag in de prijs zit.

De ‘special limited beer geek edition’ bevat 24 unieke blikjes bier. Denk aan IPA’s, flinke Stouts en Sour Ales. Sommige bieren zullen alleen voor deze bier adventskalender worden gemaakt. Mocht je deze bier adventskalender bestellen dan zal Beyond Beer van te voren een gedetailleerde lijst toesturen van alle bieren met fabrikant, ingrediënten, vulhoeveelheid, alcoholgehalte enz. Of niet, als je verrast wil worden tijdens de decembermaand 🙂

De normale editie van deze adventskalender kost 59 euro (nu, in de pre-order) en voor de speciale editie betaal je 134,90 euro.

https://www.beyondbeer.de/en/advent-calendar/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *