Meteen naar de inhoud
Home » Bierwinkel Reeshof Adventskalender 2022

Bierwinkel Reeshof Adventskalender 2022

  • door

Net als vorig jaar heeft Bierwinkel Reeshof weer een bier adventskalender. Dit jaar hebben is de keuze wat uitgebreid, zodat er voor iedereen een passend pakket is samengesteld.
De adventskalender zit in een feestelijke 24-vaks doos, waarbij je iedere dag een luikje opent en steeds weer verrast wordt wat voor bier je mag gaan proeven.

Maak je keuze uit de verschillende kalenders:

De Genieter: 24 Speciaalbieren, veel verschillende stijlen en brouwerijen voor € 84,50
In dit pakket zitten 24 speciaalbieren van verschillende stijlen, van licht naar donker en van laag alc% tot enkele zware bieren.

De Expert: Unieke exclusieve speciaalbieren voor ontvanger, op basis van Untappd voor € 129,50
Een echte musthave voor de echte beer-nerd die “alles” al op heeft, met bijzondere en nieuwste speciaalbieren, zoals IPA’s, Stouts en enkele Barrel Aged. Uiteraard wordt er hier ook rekening gehouden met de voorkeur van de ontvanger.

VEP : Very Exclusive Package, 24 serieus exclusieve bieren voor € 159,-
Baas boven baas. In dit pakket dé allerbeste knallers, van de nieuwste New England IPA’ s tot de zwaarste Barrel Aged bieren.

Je kunt ervoor kiezen de Adventskalender af te halen in de Bierwinkel of te laten bezorgen.

Let op! De Bier Adventskalender wordt altijd op maat gemaakt en daardoor is de afhaaltijd/verzendtijd minimaal 3 dagen. Je ontvangt van hun een bericht wanneer de Adventskalender klaarstaat om afgehaald te worden of wanneer de Adventskalender verzonden is. De Adventskalender wordt verstuurd/is af te halen vanaf 15  november.

https://www.bierwinkelreeshof.nl/a-66560197/bier-adventskalender/bier-adventskalender/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *