Meteen naar de inhoud
Home » Bitter Pops Beer Advent Calendar 2021

Bitter Pops Beer Advent Calendar 2021

  • door

Chicago’s #1 bier adventskalender is weer terug met hun 24 bier kerstkalender. Met 10 exclusieve biersamenwerkingen, 9 exclusieve lokale brouwerijsamenwerkingen uit Illinois en 12 verschillende bierstijlen, zal dit bierpakket voor de feestdagen je versteld doen staan.

Thema van dit jaar is:  ALLES OPEN!

Terwijl Bitter Pops de deuren opent, openen ook de brouwerijen en hun geweldige Taprooms.

Kerst 2021 gaat weer over samenkomen, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een biertje of twee. Of het nu thuis of in een Taproom is, laten we dit seizoen koesteren met degenen die we hebben gemist.

De Bitter Pops adventskalender van dit jaar viert de heropening! Naast de prachtige bieren die in de kalender zullen staan, kun je met de flexibiliteit van de Bitter Pops Adventskalender jouw smaak aanpassen.

Toen we nog kinderen waren, begon de anticipatie op Kerstmis in december met de adventskalender. Het was altijd leuk om een ​​dagelijkse traktatie te hebben om naar uit te kijken en af ​​en toe zelfs een dag of twee vooruit te sluipen terwijl we aftellen naar Eerste kerstdag. Bitter Pops adventskalender bevat 24 ambachtelijke Amerikaanse bieren om jou en met wie je wilt delen de feestdagen te vieren. Hoewel de kalender is ontworpen om vanaf 1 december van te genieten, kun je beslissen of je de cadans van één biertje per dag wilt volgen of ervoor kiest om de adventskalender als cadeau te geven.

Tot en met augustus is de Bitter Pops-adventskalender 2021 beschikbaar voor de gereduceerde prijs van $ 89,99 (normale prijs $ 99,99).

Elk jaar is de adventskalender het ideale cadeau voor de bierliefhebber in je leven en natuurlijk de perfecte traktatie voor jezelf tijdens de feestdagen. De beschikbaarheid is beperkt, dus handel nu en bestel de jouwe vandaag in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *