Meteen naar de inhoud
Home » Gall & Gall Adventskalender 2020

Gall & Gall Adventskalender 2020

  • door

Gall & Gall heeft een bier adventskalender op de markt gebracht met een aantal bier klassiekers, aangevuld met extra bijzondere of verrassende bieren. Bij de bier klassiekers kan je de volgende bieren verwachten:

Tripel Karmeliet (8,4%): Gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. Bij het inschenken van het bier krijg je een volle schuimkraag. Dit blonde en krachtige bier bevat fruitige aroma’s die voor een gebalanceerde tripel zorgt.

Camden Pale Ale (4,0%): Deze American Pale Ale is licht en fruitig met een fris en hoppige bitterheid.  Je proeft citroen en grapfruit en drinkt dit bier als een IPA, alleen dan iets lichter. Gebrouwen in de Engelse brouwerij Camden.

Goose IPA (5.9%): Gebrouwen door de Goose Island Beer Company uit Chicago. Maakt gebruik van hopsoorten Cascade en Centennial  en heeft de smaak van perzik en een hint van dennennaalden, wat weer mooi aansluit op Kerst ;).

Elke dag kan je een nieuwe vakje openen op je bier adventskalender met daarin een ander speciaalbier. Naast het bier, bevat de bier adventskalender extra informatie over de drinktemperatuur en eetcombinaties per bier.

https://www.gall.nl/ontdek/bier/adventskalender/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *