Meteen naar de inhoud
Home » Hello Bier Adventskalender 2022

Hello Bier Adventskalender 2022

  • door

Verras jezelf of een ander met een adventskalender met speciaalbier en “kerstballen”. In zware tijden kunnen we wel multifunctionele voorwerpen gebruiken. Daarom de goedkoopste 2 in 1 Adventskalender bier inclusief GRATIS verzending.

Niet per se de goedkoopste in speciaalbieren maar omdat het een 2 in 1 Adventskalender is bespaar je met het Bier Adventskalender van Hellobier op kerstballen. 

In de adventskalender met bier vind je natuurlijk 24 speciaalbieren zodat jij vanaf 1 december kunt aftellen naar kerst. Alle speciaalbieren zijn afgevuld in 33 cl blikken zodat er minder verpakking nodig is.

In de bier adventskalender van Hellobier vind je ook QR codes die verwijzen naar de bierbeschrijvingen van de speciaalbieren. En je kunt ze eventueel ook direct los bij bestellen voor als het bier echt goed in de smaak valt. 

De Bier Adventskalender van Hellobier is een 2 in 1 Adventskalender met Bier omdat je de blikken vervolgens kunt gebruiken als “kerstballen”. Hello Bier zorgt ervoor dat er 24 haakjes bij zitten die jij kunt gebruiken om het lege blik bier in de Kerstboom te hangen. Zo wordt jouw kerstboom dé blikvanger van Kerstmis 2022. 

De adventskalender met bier kun je direct bestellen in de webshop. Hello Bier zal alle bier adventskalenders verzenden op 23 november zodat de adventskalenders op tijd binnen zijn om af te tellen naar Kerstmis 2022. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *