Meteen naar de inhoud
Home » Kalea Brewer’s Advent Calendar 2021

Kalea Brewer’s Advent Calendar 2021

  • door

Sinds 2014 biedt KALEA ook een bier adventskalender met bierblikjes aan. Door de grote verscheidenheid aan bieren is deze adventskalender een echt cult item geworden.

Naast Pale Ales en Pilsner bieren zijn er ook Tarwebieren, Zwickelbieren, Festbieren en Strong bieren. De hoogtepunten van deze bier adventskalender zijn zeker de Zwönitzer Steinbier en de Ladenburger Weizenbock.

KALEA werkt alleen met kleine brouwerijen.

Deze kalender bevat bieren van brouwerijen in Duitsland en Oostenrijk, waarvan sommige exclusief voor de kalender worden gebrouwen en gebotteld.

Waarom een bier adventskalender met bier in blik aanbieden? Het blikje geniet immers geen bijzonder goede reputatie in Duitsland en Oostenrijk.

Het antwoord is makkelijk gegeven: het blik is gewoon de betere opslag voor langere transportroutes. Omdat deze bier adventskalender verkrijgbaar is in de VS, Canada, Australië en Taiwan, is het belangrijk om dezelfde bierkwaliteit te behouden als de consumenten in Duitsland gewend zijn. Het bierblikje maakt dit mogelijk.

Via de Beertasting App kan je het verhaal en video’s van elk bier ontdekken. De video’s worden jaarlijks opgenomen tijdens het BeerTasting Blogger Event, waar de brouwers worden geïnterviewd door de beste bierbloggers van Duitsland.

https://www.kalea.at/en/beer-advent-calendars/beer-calendar-usa/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *